Viso grūdo dalių avižiniai dribsniai ENERGIJA
Mirkytos avižų kruops (drisbnių ir kruopų turėtų būti santykiu 70 % / 30 %)
Sviestas
Ananasas
Kivi
Mangas
Vynuogės
Klevų sirupas
Kokoso pienas
Čija sėklos
Granatų sėklos
Kinkanų riekelė
1. Į avižinius dribsnius dedame druską ir sviestą, užpilame verdančiu vandeniu ir palaikome 3 min.
2. Avižų kruopas užmerkiame ir palaikome pernakt.
3. Supjaustome ananasą, kivi, mangą ir vynuoges.
4. Dedame į keptuvę sviestą, įpilame klevų sirupo ir sudedame pjaustytus vaisius.
5. Karamelizuojame įpylę kokosų pieno.
6. Sudedame košę į lėkštę ir gardiname vaisiais bei kokoso pienu iš keptuvės.
7. Įberiame Čija ir granatų sėklų.
8. Uždedame kinkano riekelę.