Panamos košė

Ingredientai:

 

Viso grūdo dalių avižiniai dribsniai ENERGIJA

Mirkytos avižų kruops (drisbnių ir kruopų turėtų būti santykiu 70 % / 30 %)

Sviestas

Ananasas

Kivi

Mangas

Vynuogės

Klevų sirupas

Kokoso pienas

Čija sėklos

Granatų sėklos

Kinkanų riekelė

Gaminimas:

 

1. Į avižinius dribsnius dedame druską ir sviestą, užpilame verdančiu vandeniu ir palaikome 3 min.

 

2. Avižų kruopas užmerkiame ir palaikome pernakt.

 

3. Supjaustome ananasą, kivi, mangą ir vynuoges.

 

4. Dedame į keptuvę sviestą, įpilame klevų sirupo ir sudedame pjaustytus vaisius.

 

5. Karamelizuojame įpylę kokosų pieno.

 

6. Sudedame košę į lėkštę ir gardiname vaisiais bei kokoso pienu iš keptuvės.

 

7. Įberiame Čija ir granatų sėklų.

 

8. Uždedame kinkano riekelę.